Waalre toen en nu.jpg

Laatste Nieuws

* 25-4-2021

Het is al een tijdje geleden dat we hier een update hebben gegeven. Dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurd. Door de Corona perikelen hebben de meeste zaken achter de schermen plaatsgevonden.

Hierbij hebben we ook de website aangevuld met meer informatie. Toch zijn we als stichting dringend op zoek naar iemand die verstand heeft van websites en ons hierbij wil helpen. Deze, maar zeker ook onze zuster pagina: www.valkenswaardwarcemetery.nl zijn aan een update toe, die wij als computer `leken´ bijna niet voor elkaar krijgen.

Mocht u websites kunnen bouwen en het leuk vinden om onze stichting hierbij te ondersteunen, neem dan contact met ons op. Ook op andere vlakken zijn vrijwilligers bij de stichting altijd welkom!

Tom Twite and Eric Parker.jpg

 Laatste Project

 

Vaak horen wij nog steeds: "Dat hadden wij vroeger ook." Het doet ons dan ook pijn om te horen dat mensen die zaken vaak onlangs nog hebben weg gegooid. Men vindt het vaak oude rommel.

Voor ons is die oude rommel vaak van groot belang. Het geeft een overzicht van een periode. Het bewaren ervan is het bewaren van onze historie. Het maakt dan ook niet uit in welke staat deze zaken zijn. Onze stichting is blij met alle spullen uit de oorlogstijd en komen deze graag bij u ophalen. 

Daarom dan ook een dringende oproep! Heeft u spullen, documenten of foto's liggen uit de oorlog, gooi ze niet weg! Wij nemen ze heel graag van u over. Op die manier kunnen ze deel uitmaken van onze exposities en voorlichtingen.

Ook verhalen (zelfs uit tweede hand) horen wij graag. We noteren deze om ook die te bewaren voor de komende generaties.

 

Gooi niets weg!

OVER ONS
PROJECTEN
HELP ONS
WAR CEMETERY